Welkom bij
IoTLab Zwolle

IoT-lab Zwolle is een uniek initiatief van SallandElectronics, waar we de link leggen tussen IoT-techniek en de toepassing daarvan in producten en diensten. In het IoT-lab onderzoeken onze professionals welke techniek geschikt is voor welke toepassing. Bijvoorbeeld bij producten waar IoT nog geen grote rol speelt of waar we nieuwe mogelijkheden zien. Of bij producten die de klant slim wil maken. Dit doen onze professionals niet alleen, want in het IoT-lab we bieden ook de professionals van morgen de kans zich te ontwikkelen.

De werkwijze van het IoT-lab Zwolle

In het lab ontwikkelen we IoT-bouwblokken op maat voor concrete toepassingen, die we vervolgens testen in de praktijk. De bouwblokken kunnen zowel hardware als software zijn of zelfs geprepareerde services.

Met deze bouwblokken kan SallandElectronics in een korte tijd een demonstrator voor u maken. Binnen enkele weken maken we uw idee tastbaar en heeft u iets in handen waarmee u in de praktijk uw idee kunt toetsen of waarmee u anderen kunt overtuigen. Wanneer we in goed overleg uw concept volledig hebben uitgewerkt tot de specificatie van uw product, worden bij de ontwikkeling wederom de bouwblokken van het IoT-lab ingezet. Hierdoor kan uw product in minder tijd en met minder risico worden gerealiseerd. Een ander voordeel van onze bouwblokken is dat ze kunnen worden ingezet als oplossing voor een klantvraag, zodat ook in dat geval tijd wordt bespaard en risico’s worden vermeden.

Wilt u weten
Wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons Mail ons