Studenten

Stage of afstuderen?

SallandElectronics heeft bijna altijd opdrachten beschikbaar voor de HBO en WO opleidingen informatica, technische informatica, elektrotechniek en smart systems design. De meeste opdrachten zijn zowel geschikt als WO of HBO stage en als HBO afstudeeropdracht.
Alle opdrachten zijn gericht op een periode van ongeveer 100 dagen.

Het is mogelijk om opdrachten in duo uit te voeren, zowel met iemand van de eigen opleiding of juist met iemand van een andere opleiding. Een voor de hand liggend voorbeeld is een samenwerking tussen een informaticus en een elektrotechnicus die samen een product realiseren.

Verder zijn de opdrachten redelijk flexibel en kunnen ze aangepast worden. De opdracht zoals deze geformuleerd is wordt eigenlijk altijd in overleg met de student aangepast aan de hand van de competenties en wensen van de student.

Het is ook mogelijk om zelf een richting aan te geven, zoals een voorkeur om iets met FPGA's of met een andere specifieke techniek te doen die je interesse heeft. Mogelijk hebben we nog een vraag liggen waar we een opdracht van kunnen maken.

Als je een opdracht in duo wilt doen of juist niet dan is daar vaak wel een oplossing voor te vinden. Dit onder andere doordat de aftudeerders/stagiaires als team werken, ook als ze aan verschillende opdrachten werken.

Uitdagende en leuke opdrachten

Benieuwd wat er zoal mogelijk is bij SallandElectronics? Kijk dan eens op www.8Rlicht.nl een kickstarter project dat we gedaan hebben met een team van 5 studenten. Studenten hebben het concept voor een groot deel bedacht en uitgewerkt, ze hebben de app gemaakt, de elektronica en de embedded software en uiteindelijk zelfs de marketingcampagne.

Andere voorbeelden zijn bijvoorbeeld het RobotLaserWars project waarin echte robots via de PC met HD beeld als first person shooter te bedienen zijn.

Het doel van het project is om kennis op te doen en meestal vinden we wel een manier om dat te combineren met een leuke uitdagende opdracht. 

 Contact

Als je interesse hebt in een stage of afstudeerplek bij SallandElectronics kun je een mailtje sturen naar info@sallandElectronics.nl

 

© 2011-2018 SallandElectronics