Nieuws

E&A beurs 2017

Op 30, 31 mei en 1 juni wordt de beurs Electronics & Applications gehouden in de jaarbeurs te Utrecht. De inschrijving voor deze beurs is geopend en u wordt van harte uitgenodigd. Meer informatie over de beurs is te vinden op de website van E&A.

De beurs zal voor het eerst in hal 7 van de jaarbeurs gehouden worden, vanwege de toenemende belangstelling voor deze innovatieve beurs. Was het vroeger een beurs voor Elektronica en Industriele Automatisereing, nmiddels heeft er een verschuiving plaatsgevonden naar Elektronica en Applikaties. Laat u bijspijkeren op de ontwikkelingen binnen ons vakgebied en bezoek ook het gevarieerde conferentieprogramma. Ook ontbreekt de gadget dit jaar niet, een aanrader om te verzamelen. Dit jaar bestaat de gadget uit KISS LoRa (KISS = keep it simple, stupid) met cloudplatform.

SallandElectronics is natuurlijk prominent op de beurs aanwezig (stand 7B109). Op de beurs zullen wij u verrassen met een nieuwe activiteit, kom ons vooral bezoeken om dat te ervaren, inschrijven kan via deze link.

Laatste tweets

  • Vandaag op de vakbeurs Facilitair bij BMA intro #smartchair hub http://t.co/19zM6CO8

  • Voor wie de uitzending gemist heeft, kijk op: http://t.co/MEV6KYNs

  • SallandElectronics in Ondernemend Nederland zondagochtend om 10 uur op RTL7. Herhalingen op maandag, donderdag en vrijdag.

© 2011-2018 SallandElectronics